logo-mini
wegwijzer_texel

Ho ho ho….

De kou staat weer voor de deur! Waar ik wekenlang angstvallig de deur dicht gehouden heb, is het die rotkou toch gelukt om binnen te komen. Ik kan er dus niet omheen…het is december! Terwijl ik nog, met zweet op het voorhoofd, middenin de sinterklaasinkopen en sinterklaasgedichten zit, zie ik tot mijn verbazing al bij menig buurtgenoot de kerstboom in vol ornaat midden in de woonkamer staan te pronken. Maar goed, zover ben ik nog niet, gelukkig! Dus ik besluit al die vrolijke kerstmannen op het dak, rendieren in de voortuin en afzichtelijk flikkerende kunstwerken aan de dakgoot nog even te negeren. Eerst maar eens aan de slag met waar het ECHT om draait in december: de kerst-relatiegeschenken. Tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je je kerstgroeten gewoon op een ansichtkaart etaleert, maar moet je als een volleerd kerstman – compleet met volgeladen arrenslee – je klanten langs om hen een fantastisch kerstfeest te wensen. Uiteraard wensen wij onze klanten het allerbeste toe, en hopen wij hen ook in 2015 weer tot onze klant te mogen rekenen dus is de speurtocht naar het geschikte kerstgeschenk begonnen…..

Ik laat mij onderdompelen in de wereld van de verwarmde koffiemokken, kaasschaven met gravure, energetische armbanden met logo en innovatieve bureau-accesoires die je nooit gebruikt om vervolgens tot de conclusie te komen dat we dit jaar gewoon lekker back tot basic gaan! Een geschenk voor bij een goed gesprek aan de keukentafel! want zo is MeybergMedia immers begonnen.


Leave a Comment