logo-mini
2014-06-08 18.09.27

Darf ich Sie etwas fragen……..

Inmiddels hebben meerdere klanten onze indrukwekkende bedrukte windschermen ontdekt. En niet alleen in Nederland….

Tijdens ons laatste bezoek op de camping in Texel waren we druk met het opruimen van de windschermen, die wederom weer een heel seizoen stevig ons territorium hadden afgebakend. Toen er plots een hele enthousiaste Duitse mevrouw mij aansprak. Zij genoot al meerdere jaren van de prachtige windschermen die her en der op de camping staan en had nu toch ook besloten om er een aan te gaan schaffen. Maar hoe, wat en waar bleef voor haar de afgelopen tijd toch een groot vraagstuk. Zij was dolenthousiast dat ze mij hier trof en begon voluit te vertellen over wat ze dan allemaal van plan was met het windscherm en dat ze graag een foto van haar hond er op wil en dat ze nog wel 5 mensen wist die zo’n scherm willen. Ik moest even diep graven en langzaam maar zeker kwamen de duitse woorden weer bovendrijven. Terwijl mijn dochters mij vol verwondering aan zaten te kijken, vlogen de woorden als “Windschutzscheibe”, “eigenes entwurf” und hohe Qualität uit mijn mond, alsof het niets was. Ik was mijn leraar Duits op dat moment ook even heel dankbaar. Leuk om te merken dat dit product zo goed ontvangen wordt en de vrouw ging dan ook blij weg met de informatie. `Wij gaan nu dus ook over de grens leveren! TOP!


Leave a Comment